In ons drinkcenters houden we rekening met de wensen van iedere klant!

Op de eerste plaats is uiteraard het gemak van de klant belangrijk. Zo zijn wij steeds bereid om te helpen bij het laden en lossen van uw producten of leeggoed. Vraag gerust om hulp aan de medewerkers ter plaatse!

Wij bieden u een zeer uitgebreid gamma, gaande van allerlei frisdranken, wijnen, cava’s en champagnes tot een zeer groot assortiment aan bieren en speciaalbieren. Moest er toch een biertje ontbreken? Aarzel dan niet om dit te melden in onze winkel. Graag bestellen wij indien mogelijk het bier dat u wenst.

Sinds 2003 maken wij als A-lid deel uit van de aankoopgroepering Prik & Tik. Zo werd onze winkel in Wuustwezel omgedoopt tot drinkcenter Prik & Tik Wuustwezel. Met Prik & Tik streven wij ernaar een zo volledig mogelijke drankenspecialist te zijn. Daarnaast zijn er ook zeer vele acties (waaronder de folders) en het magazine Prikkels dat tweemaal per jaar verschijnt (met boeiende artikels en tal van promoties)!

Bij drinkcenter Prik & Tik Wuustwezel is het gezellig en efficiënt winkelen aan zeer scherpe prijzen! Kom snel eens een kijkje nemen!